Sejduba Suma
Sejduba Suma Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Partizana, podeljeni u crni i beli tim, odigrali su danas još jednu trening utakmicu na SC Teleoptik, a pobedila je bela ekipa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

Bila je ovo druga utakmica u koju su igrači Partizana međusobno igrali, a odradili su i trening meč protiv Zemuna prošlog petka.

Strelci za pobednički tim bili su Lazar Pavlović i Bojan Matić, dok je za crnu ekipu jedini gol postigao Sejduba Suma.

Izabranici Sava Milosevića u subotu od 17.30 igraće protiv Mladosti iz Lučana na svom stadionu u 27. kolu Superlige, koja se nastavlja posle pauze zbog pandemije korona virusa.

„Momci dobro rade. Veoma je teško i komplikovano ogranizovati utakmice koje igraju međusobno, a da to liči na nešto, da bude ozbiljno i da niko nikog ne povredi. Dosta su disciplinovani. Zadovoljan sam, ima stvari koje moramo da popravljamo. Znaju oni sve te stvari, ali su noge i dalje teške i treba nam malo više koncentracije. Tamičarski ritam mora da se dobije kroz utakmice. Ima finesa koje mogu još bolje, ali s obzirom na situaciju, deluje zadovoljavajuće. Ne bih da ih hvalim mnogo“, rekao je Milošević posle trening meča.

Na današnjem susretu igrao je i Sejdba Suma, koji je propustio prethodne dve kontrolne utakmice.

„Suma je povredu vukao još iz derbija, on i Sadik u bili roviti kad smo počeli ovaj deo priprema. Dobro to deluje, nismo hteli ništa da rizikujemo. Danas smo probali, jer se približava prvenstvo, da vidimo u kom je stanju. To deluje dobro“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar