Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da je njegov tim daleko od kvaliteta potrebnog za Ligu šampiona.

Partizan je poražen od Dinamo Kijeva u Lublinu sa 6:2 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razočaravajući rezultat. Primili smo golove lako. Ovo je bila druga brzina igrača Dinama. Pokazali su koliko su ispred nas. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari, da probamo da dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Kvalifikacije… Daleko znači“, rekao je Stanojević posle utakmice.

Partizan je prvi poveo u 22. minutu golom Mateusa Saldanje sa penala, ali je onda u poslednjih pet minuta prvog dela igre primio tri gola.

„Ovo se ozbiljnim ekipama ne dešava. To je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal. Kontrolisali su igru, ali smo za pet minuta primili tri gola. To je totalno preokrenulo utakmicu. Kasnije smo probali da se vratimo, ali su ritmom, brzinom jednostavno su nas mučili i prelomili utakmicu“, istakao je Stanojević.

Dinamo je nakon toga u nastavku pogodio i u 55. minutu za 4:1, da bi Saldanja drugim golom na snalažljivost u petercu samo nakratko vratio nadu svom timu. Partizan je do kraja primio još dva komada. Shodno tome je jasno da Stanojevićev razgovor s igračima sa poluvremena, nije urodio plodom.

„Bio je šok, brzo smo primili tri gola. Rekli smo im da probamo da postignemo gol, ostanemo u igri. Dali su gol, smanjili smo, ali nismo izdržali njihov ritam i brzinu u igri“, napomenuo je trener Partizana.

Kada priča o poukama, kaže da ih treba izvući, da su Partizanu potrebna pojačanja na nekim pozicijama, ali da svakako mora da nastavi da se popravlja i radi u nastavku sezone. Revanš sa Dinamom je naredne srede u Beogradu.

BONUS VIDEO: Jang Bojs vs Sion, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare