Foto: EPA-EFE/Jorge Zapata

Devojke poznatih fudbalera uglavnom su manekenke koje često nazivamo i influenserima, s obzirom na njihovu aktivnost na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuju sadržaj kojim privlače pažnju svojih fanova.

Ni Džesika Goikočea nije izuzetak, pošto je devojka Marka Bartre, poznatog fudbalera, podelila nekoliko fotografija sa odmora u Indoneziji, Baliju.

Naime, ona je okrenuta leđima pozirala potpuno gola pred kamerom. Sve su videli njenih 1,8 miliona fanova, a mnogi su ostali u čudu kako je moguće da je Instagram nije uklonio, jer se ipak radi o punoletnom sadržaju koji nije namenjen mlađoj populaciji.

PROČITAJTE JOŠ

Džesika već dugo privlači veliku pažnju javnosti njenim objavama, a pitanje je kako sve to podnosi bivši igrač Barselone, Mark Bartra.

On je ponikao u čuvenoj akademiji „La Masiji“, a 2016. godine je prešao u Borusiju iz Dortmunda. Vratio se u Španiju i potpisao za Real Betis, da bi kasnije igrao u Turskoj za Trabzonspor, dok je sada ponovo u Betisu.

Obukao je čak i dres reprezentacije Španije Bartra, debitovao je 16. novembra 2013. godine, a na 14 utakmica postigao je jedan gol.

U Betis se kao slobodan igrač vratio prethodnog leta, a ove sezone je u La ligi odigrao samo tri utakmice.

BONUS VIDEO Lud finiš trke u Portugalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar