Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Konačno poznata kazna

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku u kojoj je izrečena kazna Partizanu zbog meča sa Čukaričkim na Banovom Brdu koja je počela 11. aprila, a završena devet dana kasnije.

Crno-beli će zbog nereda „grobara“ biti bez navijača na dva meča u Humskoj, dok ekipa neće moći da ima organizovanu podršku svojih pristalica ni na tri gostujuće utakmice u narednom periodu. Usput, iz kancelarije u Humskoj, na račun Fudbalskog saveza Srbije biće uplaćeno 700.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je već odigrao derbi sa Crvenom zvezdom pred praznim tribinama u Humskoj, a drugi meč u tišini biće odigran protiv Novog Pazara u 34. kolu plej-ofa Superlige Srbije narednog vikenda.

Izabranici Igora Duljaja neće imati organizovanu podršku navijača na gostovanjima u predstojeće dve utakmice. Praktično – Partizan je odradio meč suspenzije na Banovom brdu u okviru 31. kola. Na naredna dva gostovanja, u Bačkoj Topoli (TSC) i Novom Sadu (Vojvodina), navijači sa crno-belim obeležjima i zastavama neće moći da se grupišu na tribinama.

Ovo može biti bolan udarac za Partizan, koji još uvek nije obezbedio plasman u evropska takmičenja, a do kraja sezone će se teško izboriti za Ligu šampiona.

Slaba organizacija meča koštala je i Čukarički, koji na račun Fudbalskog saveza Srbije treba da uplati 300.000 dinara.

Disciplinska komisija pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde, zbog pirotehnike na meču sa TSC-om.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare