Foto: Starsport

Dokaz da i od goreg može gore.

Ni činjenica da je Partizan posle dve godine na tabeli ispred Crvene zvezde ni da ima šansu da pobedom u derbiju stekne veliku zalihu u borbi za titulu ne mogu da donesu malo sreće i mira u Humsku jer je uprava još jednom uspela da svojim potezima upropasti klub.

Naime, crno-beli su „popili“ tužbu jer nisu isplatili ni dinara kiparskom Apolonu za dolazak golmana Aleksandra Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

Kiparski Apolon obratio se višim instancama (FIFA) zbog duga koji prema tom klubu ima Partizan na osnovu transfera golmana Aleksandra Jovanovića.

Kiparski mediji navode da crno-beli nisu platili ni prvu ratu za Jovanovića u predviđenom roku pa je usledila tužba.

Sada će Partizan morati da plati i kaznu od 50.000 evra jer nije uplatio novac u predviđenom roku, a novi rok za uplatu prve rate je 31. oktobar – kada će uz kaznu morati da plati prvu ratu i kamatu.

Do tada, crno-beli su u zabrani da realizuju nove transfere, a ukoliko ni nakon novog roka ne budu uplatili novac očekuju ih teže sankcije od FIFA.

Apolon je letos u pregovorima tražio 800.000 evra od Partizana za Jovanovića međutim zbog velike želje golmana da igra za crno-bele Kiprani su spustili visinu obeštećenja.

Ipak, i takva umanjena suma je očito problem za Partizan koji već dugo grca u dugovima.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar