Nikola Vlašić se povredio
Foto: Tanjug/Soeren Stache/dpa via AP

Udarac za Hrvatsku pred meč sa Albanijom u sredu od 15.00, a taj susret bi za "vatrene" mogao da bude presudan jer im je pobeda neophodna kako bi se nadali prolasku dalje.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Ipak, neposredno pred početak meča stigle su loše vesti.

PROČITAJTE JOŠ

Nikola Vlašić se povredio po drugi put u samo mesec dana i neće moći da pomogne saigračima.

„Vlašić se povredio na treningu pa je s lekarom dr. Sašom Jankovićem obavio pregled magnetskom rezonancijom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića. Selektor Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i lekarsom službom doneo odluku da će Nikola napusti kamp reprezentacije jer mu povreda ne dozvoljava da tokom EURO konkuriše za utakmice“, stajalo je  u saopštenju HNS.

Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

O ovoj temi je odmah govorio i Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, koji mu je poželeo sve najbolje.

„Nikola je uložio mnogo truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Evru i zato mi je veoma žao zbog ove povrede koju je zadobio. Svesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni deo ove ekipe, kao što je on sa svoje strane hteo da bude deo ekipe na velikom takmičenju. Nažalost, dogodila se druga povreda i mogu Nikoli samo da zahvalim na ogromnom trudu te mu poželim brz oporavak i da se na teren vrati u svom najboljem izdanju“, poručio je selektor Dalić.

Na kraju je objavljena i izjava fudbalera Torina. Njemu je bez dileme najteže.

„Izuzetno mi je žao što zbog ove nove povrede neću moći da pomognem ekipi tokom ovog EURO. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala selektoru i štabu na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam verujem i učinio uoči EP. Ekipi želim mnogo sreće, verujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspehe. U meni će imati najvećeg navijača“, istakao je Vlašić koji je prethodne sezone odigrao 33 susreta za Torino i postigao tri gola uz dve asistencije.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO Miloš Veljković posle poraza od Engleske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar