Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Čukaričkog Vinsent Eze rekao je da u Superligi Srbije nema lakih protivnika, ali da veruje da njegova ekipa može da pobedi Javor u utakmici 18. kola.

„Zaista bitan meč za nas protiv Javora. Neće biti lako, ali nije to slučaj samo sa ovom utakmicom, uopšte nema lakih rivala u Superligi. Ulazimo u duel sa Ivanjičanima sa pozitivnim mislima, verujem da možemo da dođemo do  važne pobede“, rekao je Eze za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Čukaričkog igraju u petak od 18 časova na svom terenu protiv Javora, utakmicu 18. kola Superlige.

Posle 17 kola Čukarički je peti na tabeli sa 29 bodova, a Javor zauzima 13. mesto sa 18. Eze je rekao da je, po plasmanu na tabeli, njegova ekipa favorit u predstojećem meču.

„Kada bi to bio kriterijum, Čukarički bi bio favorit protiv Javora. Ali, nema lakih utakmica u srpskom šampionatu. U svakom meču najbitniji je rezultat i nadam se da ćemo duel protiv Ivanjičana završiti trijumfalno“, naveo je on.

Nigerijski napadač, koji je ove sezone postigao četiri gola, rekao je da je delimično zadovoljan igrom svoje ekipe i plasmanom na tabeli.

„Ne bih mogao da kažem da sam u potpunosti zadovoljan. Mogli smo da budemo u boljoj poziciji, samo da smo imali malo više sreće u nekim prethodnim utakmicama. Ipak, ovo je tek prvi deo sezone, a razlika između Čukaričkog i vodećih timova nije velika. Nadam se da ćemo uspevati da pobeđujemo u serijama i da ćemo doći do pozicije koju zaslužujemo“, naveo je Eze.

On je imao problema sa povredama ove sezone, a upitan da li je sada potpuno spreman, rekao je da je dobro i da je spreman za sve izazove.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar