Nemanja Vidić Foto: Goran Srdanov/Radar

Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i Mančester junajteda, pričao je o brojnim otkazima u Fudbalskom savezu Srbije koji su se desili u perthodnom periodu.

Nemanja Vidić je u opširnom intervjuu za nedeljnik Radar govorio o srpskom fudbalu, ali i lošem periodu u Savezu koji je prethodio neuspehu na Evropskom prvenstvu.

Ove godine ostavke su uručila dva potpredsednika FSS, Branislav Nedimović i Branko Zečević, dok se dogodila i smena generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Njihove ostavke neće ništa promeniti. Neki od njih su učestvovali u donošenju odluka koje nisu bile u interesu srpskog fudbala…“, rekao je Vidić za Radar, pa na konstataciju „Govorite o Nedimoviću?“, dodao:

„On nije ni imao vremena da napravi veliku štetu. Mislim na neke druge koji su mnogo duže donosili i sprovodili odluke, čak dobijali veće premije i od igrača. Uz sve to, kažu da nisu uzimali premije, a onda sud utvrdi da jesu. Bilo bi moralno, ako su već javno lagali, da su prvi podneli ostavke.“

„Orlovi“ su svoj put na Evru završili već u grupnoj fazi u kojoj su osvojili dva boda (poraz od Engleske, remi sa Slovenijom i Danskom).

Srbija je u nedavnom prozoru u Ligi nacija remizirala sa Španijom (0:0), dok je poražena od selekcije Danske (2:0).

BONUS VIDEO Veljko Birmančević posle Srbija – Španija u Ligi nacija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar