Nemanja Vidić Foto: Goran Srdanov/Radar

Nemanja Vidić, nekada kapiten Mančester junajteda i reprezentacije Srbije, već godinama bori se za poboljšanje srpskog fudbala i čak je u jednom trenutku bio i kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Na kraju svega, Vidić se povukao, a u opširnom intervjuu za nedeljnik Radar, Vidić je govorio o bivšim predsednicima FSS-a.

„Ne mogu da se otrgnem utisku da su od poslednjih pet predsednika FSS trojica bili u zatvoru. Jedan je optužen za proneveru 600 miliona evra…“, rekao je Vidić za Radar.

PROČITAJTE JOŠ

Zatim je odgovorio i na pitanje, da li je tim rečima mislio na Slavišu Kokezu.

„Za njega se pričalo da je bio i jedan od organizatora potencijalnog ubistva predsednika države. Uz njih, jedan visoki funkcioner se dugo nije vraćao u Srbiju, jer je imao problema zbog transfera jednog igrača u Francuskoj, tako da u tome postoji kontinuitet. Nekim ljudima trebalo bi da se zahvalimo za sve dobro što su uradili, ali i da priznamo da neke stvari nisu kako bi trebalo da budu. Na kraju krajeva, odgovornost mora da postoji.“

Ove godine ostavke su uručila dva potpredsednika FSS, Branislav Nedimović i Branko Zečević, dok se dogodila i smena generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića.

„Njihove ostavke neće ništa promeniti. Neki od njih su učestvovali u donošenju odluka koje nisu bile u interesu srpskog fudbala…“, rekao je Vidić za Radar.

BONUS VIDEO FK Crvena zvezda promocija igrača, Rade Krunić i Mitar Mrkela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare