Nejmar senior i Nejmar junior; Foto: REUTERS/John Schults

Fudbaler Pari Sen Žeremena Nejmar ismejao je glasine o novogodišnjoj zabavi sa 500 zvanica, tako što je na društvenim mrežama objavio video snimak "jednostavne porodične večere i nekolicine prijatelja".

#related-news_0

Svetski mediji su ove nedelje naveli da će Nejmar za doček Nove godine organizovati zabavu za 500 gostiju u luksuznoj vili u blizini Rio de Žaneira, zbog čega su ga kritikovali u rodnom Brazilu ali i u inostranstvu, zbog rizika od širenja korona virusa.

Nekoliko sati pre ponoći, Nejmar je na Instagramu pokazao kako planira da dočeka 2021. godinu, uz odabrano društvo. Napadač je objavio video snimak na kome se vidi veliki trpezarijski sto prekriven belim cvećem, sa oko 40 ljudi, a između svakog gosta bila je prazna stolica.

„Divna dekoracija za jednostavnu, malu večeru kod kuće, uz poštovanje distance“, rekao je Nejmar uz osmeh i dodao: „Ovde nema 500 ljudi, u redu“.

„Fizička distanca, test za svakoga“, dodao je on.

Nejmar se do tada nije oglašavao o glasinama, zbog kojih je državni tužilac Rio de Žaneira pokrenuo istragu, preneo je sajt G1.

Brazil je teško pogođen pandemijom korona virusa, od čijih je posledica umrlo gotovo 195.000 ljudi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar