Nejmar Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar obavestio je upravu da ovog leta želi da napusti klub, preneo je francuski L'Ekip.

Nejmar je 2017. godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra i sada bi hteo da se vrati u katalonski klub, ali je pitanje da li Barselona može da ga dovede zbog finansijskih problema.

PROČITAJTE JOŠ:

Do isteka ugovora brazilskom napadaču su ostale još tri godine, pa se utoliko više pita klub, koji može da razmotri opcije da ga proda.

Brazilski 31-godišnji fudbaler ne smatra se ključnim igračem PSŽ-a, kojeg od ove sezone vodi španski trener Luis Enrike.

U dresu PSŽ-a Nejmar je osvojio pet titula prvaka Francuske, tri trofeja u Kupu i Superkupu, dva u Liga kupu, dok je 2020. godine sa pariskim klubom stigao do finala Lige šampiona.

Međutim, jedini pehar koji su vlasnici PSŽ-a jurili prethodnih godina, izmicao je i sa Nejmarom i sa Kilijanom Mbapeom, pa i sa Lionelom Mesijem u ekipi – trofej Lige šampiona.

PSŽ je ranije bio otvoren za prodaju Nejmara, a tokom januara ove godine vodili su se razgovori sa Čelsijem.

U letnjem prelaznom roku PSŽ je napustio upravo Mesi, koji je otišao u Inter iz Majamija, dok je otvorena mogućnost odlaska i Kilijana Mbapea, s tim što se u vezi sa njim uglavnom spominje Real Madrid.

BONUS VIDEO: Kad postignete golčinu sa pola terena 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar