Privatna arhiva

Crvena zvezda je objavila kako će izgledati severna tribina stadiona "Rajko Mitić" na proslavi titule koja je zakazana za subotu od 19.30.

Klub je najavio spektakularnu proslavu četvrte uzastopne titule u Superligi Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno-bela ekspedicija će zaploviti Savom od 19.30 praćena vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije.

Zvezda je ove srede objavila i kako će severni deo stadiona u toku proslave.

„I Zvezdan Zvezdanić je stigao! Zvezdina maskota iz prošlog veka nam se upravo pridružila, jer ne želi da propusti jedinstveni bal na vodi – proslavu 32. titule u subotu od 19 časova i 30 minuta“, napisali su crveno-beli.

Ranije su objasnili i kako će zapravo izgledati čitav događaj.

„S obzirom na to da su naši prvotimci tokom cele sezone bili fenomenalni na terenu, sezona će se završiti uz neviđene efekte na ovim prostorima. Kako bi se razlikovala od svih prethodnih ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci koji su takođe obezbedili titulu prvaka“, poručili su sa Marakane.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar