Grigor Dimitrov
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER; Youtube screenshot StormShadowCrew

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je tokom godina izgradio imidž plejboja, ali je sada odlučio da jednu vezu podigne na viši nivo.

Dimitrov je tokom godina bio u vezi sa čuvenom pevačicom Nikol Slezinger, ali i prelepom ruskinjom Marijom Šarapovom.

Zapravo je on jedan od razloga zbog koga Ruskinja nije u dobrim odnosima sa Serenom Vilijams jer je Dimitrov i sa njom bio u romatičnoj vezi.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, odlučio je da okonča momačke dane i da verio Lolitu Osmanovu.

Ova ruska lepotica se na društvenim mrežama pohvalila prstenom, a potiče iz jako bogate porodice.

Prošle godine ga je u Beču bodrila sa tribina, a kasnije je utvrđeno da je u pitanju 25-godišnja ćerka ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova, koji je suvalasnik holdinga „Mezhregionsoyenergo“.

Lolita radi kao izvršni direktor „Luxury International Magazin“, a nekada je bila udana i za Gaspara Avdolijana. Njihovo venčanje je koštalo 10 miliona dolara u Los Anđeles Dolbi teatru, gde se tradicionalno odražava dodela Oskara.

Da je Dimitrov ozbiljan u nameri da uplovi u bračne vode, svedoči i što ju je odveo kući u Bugarsku, a nakon toga je otputovao u Švajcarsku na turnir 250 na šljaci u Ženevi.

Šarapova je ranije objasnila i kako je upoznala bugarskog tenisera.

„‘Guglala’ sam Grigorovo ima da nađem koliko ima godina. Da vidim da li je uopšte legalan, zakonski punoletan? Hmm, dvadeset i jedna godina. Jedva. Dala sam mu moju mejl adresu. Sećam se da sam primetila klinca kako šeta kroz vimbldonsko selo, visok, suv i koji nosi osmeh kojim je pokazao da zna kako dobro izgleda. Sećam se da sam rekla mom treneru: „Hvala bogu što nije moja generacija“, to bi bilo opasno. Opasno ometajuće. Nekoliko razmenjenih mejlova kasnije i Dimitrov me je pitao za broj telefona. Poruke su se pretvorile u telefonske pozive, pozivi u „skajpovanje“. Bilo je veoma prosto i lepo. Nisam mnogo mislila o tom do jednog razgovora. On me je nazvao 30 sekundi kasnije i rekao mi: Izvini, ali mi je nedostajao tvoj glas. Možemo li da pričamo još nekoliko minuta“, rekla je Šarapova godinama ranije o vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lolita ? Osmanova (@reina_dolores)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare