Foto: MANAN VATSYAYANA / AFP / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 1:1 sa Slovenijom u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva, a Aleksandar Mitrović bio je jedan od onih koji su propustili neke izgledne šanse.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

U drugom poluvremenu je Mitrogol pogodio prečku, pa i dalje čeka na svoj prvi pogodak na prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle meča sa Slovencima je rekao da je remi bio realan rezultat sa Slovencima, da je bod veliki „kao kuća“, ali i da se nada da će ga sreća pogledati posle meča sa Danskom.

„Orlovi“ su odigrali 1:1 posle golova Karničnika i Luke Jovića. Jović je svoj pogodak postigao u poslednjim sekundama petog minuta nadoknade.

„Mislim da smo ušli malo defanzivnije, ali opet kažem, i Slovenci su dobro ušli u u utakmicu. Jako dobro su nas skautirali, pravili su višak na pozicijama po strani i bili su bolji u prvom poluvremenu. I pored toga smo imali nekih par polušansi gde smo mogli da damo gol. Drugo poluvreme smo bili hrabriji na lopti, dominirali smo i onda smo primili gol kako samo mi znamo da primimo. Na kraju smo dali sve od sebe i s obzirom na okolnosti smo zaslužili remi. Oni su bili bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu i bod je velik kao kuća“, rekao je Mitrović posle meča za Arenu.

Mitrović konstatuje kroz osmeh i da će ispratiti meč Engleske i Danske i da će „morati da obavi nekoliko poziva“.

„Jeste, bila je teška utakmica i fizički i mentalno, ali smo ovde da damo maksimum, imamo dva dana da se oporavimo. Pratićemo večeras rezultat i moraću par poziva da obavim pred tu poslednju utakmicu, pomoć Engleza isto da oni odigraju najbolje što mogu. Imamo dva dana da se oporavimo mentalno i fizički, da se spremimo i da pokušamo da dobijemo utakmicu protiv Danske“, kazao je srpski špic.

Prokomentarisao je i činjenicu da nije pogodio jednu od najboljih prilika na utakmici koja bi Srbiji pružila priliku da preokrene.

„Bože zdravlja, šta ćeš, to je fudbal, milimetri odlučuju, ali uveren sam da će doći kad je najpotrebnije“, zaključio je Mitrović.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Slovenački navijači na stadionu u Minhenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare