Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da nije zadovoljan kako su crveno-beli odigrali u Bačkoj Topoli.

Zvezda je u meču 25. kola Superlige Srbije pobedila domaći TSC na TSC areni sa 2:1, golovima Aleksandra Pešića u 20. i 46. minutu. Utešni gol za TSC dao je Petar Ratkov u 70. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Domaći tim je bio bolji u prvom poluvremenu iako je gubio, ali ga je Pešićev rani gol iz prve akcije nastavka, poprilično poremetio.

Meč je bio prekidan u dva navrata zbog nestanka struje na stadionu, to izgleda nije prijalo Milojevićevim igračima, pa njegov utisak o igri nije pozitivan.

„Ne, nisam, naravno da nisam. Mislim da nam je ovo fudbalski bila jedna od slabijih partija. Igrali smo tri kratka perioda i to je sve. Nismo bili ni na energetskom, ni na psihološkom nivou protivnik koji je trebalo ovde da dominira. Naravno, poštujemo TSC, ali moralo je ovo bolje“, rekao je Milojević za Arenu sport.

Ipak, ne može se reći da je potpuno nezadovoljan, pošto je njegov tim ipak uspeo da vrati tri boda u Beograd.

„Zadovoljan sam da i kad je teško pobeđujemo, to je Zvezda. Kultura pobeda je bitna. Nekad igrate bolje, nekad gore, s tim radimo, ali tri boda su tri boda na teškom gostovanju i mislim da sa tim možemo lakše da radimo i rešavamo neke stvari“, dodao je trener Zvezde.

Crveno-beli sada imaju 69 bodova na prvom mestu tabele Superlige, dok je TSC četvrti sa 20 bodova manje.

BONUS VIDEO: Sjajan gol Vladimira Jovovića na meču Slavija – Jablonec

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare