EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera ikada, ostao je dosledan svojim principama, kada je u pitanju slikanje sa devojkama.

Pred meč Intera iz Majamija, za koji Mesi nastupa, i Filadelfije Union, dve devojke, u dresu kluba sa Floride, pojavile su se na centru terena i odradile neke protokolarne stvari.

Posle bacanja novčića, kapitena oba tima, odnosno Mesi i Jakob Glesnes, slikali su se sa dve dame. I dok je Norvežanin zagrlio devojku do sebe, Mesi je obe ruke stavio iza leđa i samo se blago nasmejao.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo nije prvi put da Mesi odbija da zagrli devojke na slikanju, pošto to radi već dugi niz godina.

Jednostavno, Argentinac ne želi da se bilo koji njegov potez ili gest pogrešno protumači i interpretira u javnosti, pa ne želi da rizikuje, pogotovo u vremenu kada se svaki njegov pokret snima.

Mesi često na slikama sa muškarcima zagrli osobu pored sebe, ali potpuno je drugačije kada se pored njega nađe žena, koja nije njegova supruga.

Lionel je već dugo u braku sa Antonelom Rokuco, a zajedno imaju tri sina. Antonela važi za jednu od najpoznatijih i najlepših žena fudbalera, a njihova duga veza je retkost u današnjem svetu, bar kada je reč o vrhunskim sportistima.

Zbog svega ovoga Mesi je smatran za jednog najvećih džentlmena i najvernijih momaka na svetu.

Mesi i Antonela se poznaju još od detinjstva, a zajendo su prošli kroz mnoge nevolje u životu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar