Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Nema kraja Liverpulovim mukama sa povređenim fudbalerima, ali je menadžer Jirgen Klop dobio dobre vesti kada je u pitanju oporavak golmana Alisona Bekera.

Alison je povredio tetivu uoči utakmice Lige šampiona protiv Ajaksa (1:0) i neće biti u ekipi za nedeljni duel protiv Vulverhemptona. Iako se činilo da brazilskog reprezentativca očekuje duža pauza, oporavak teče brže nego što se činilo.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada mi neko ovih dana kaže da će to biti odsustvo od dve, tri nedelje, dođe mi da otvorim šampanjac. Da, Alison neće braniti na sledeće tri ili četiri utakmice. Povreda nije strašna, ali neće moći da igra za vikend“, rekao je Klop.

Nemački stručnjak ima još razloga za zadovoljstvo jer bi u kombinaciji za tim protiv Vulvsa mogli da se nađu Trent Aleksander Arnold koji nije igrao prethodnih mesec dana, kao i Nabi Keita.

„Trent i Keita su počeli da treniraju, ali ne znam koliko će biti spremni za nedelju. Osim njih, nijedan drugi povređeni igrač nije spreman“, rekao je Klop.

Utakmicu 11. kola Premijer lige propustiće Džejms Milner, Aleks Okslejd Čemberlejn, Džerdan Šaćiri, Tijago Alkantara, Virdžil van Dajk i Džo Gomez, dok gosti stižu na „Enfild“ bez najboljeg napadača Raula Himeneza.

Liverpul posle deset odigranih kola ima 21 bod i deli prvo mesto sa Totenhemom, dok je Vulverhempton sedmi sa četiri boda manje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar