Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Trener Bolonje Siniša Mihajlović bio je ljut na konferenciji za štampu uoči utakmice protiv Intera jer sumnja da neko iz kluba odaje informacije novinarima.

Mihajlović, koji je poznat kao neko bez dalek na jeziku, prokomentarisao je činjenicu da novinari unapred znaju koji će sastav izvesti na teren i najavio da zbog toga neće menjati taktiku pred meč.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znam koji igrač priča sa novinarima samo da bi u štampi dobio pola ocene više. Ako saznam ko je u pitanju obesiću ga na zid pa više neće moći da igra fudbal“, rekao je Mihajlović.

Bolonja u poslednja tri meča u Seriji A ima dve pobede, a u prethodna dva gostovanja na „Đuzepe Meaci“ ima isto toliko pobeda.

„Kako se ono kaže, gde su dve, tu je i treća, ali ajde da vidimo da li je to istina. Treba samo da postignemo jedan gol više od njih“, rekao je Mihajlović.

Bivši selektor Srbije imao je i zanimljivo zapažanje kada je u pitanju najbolji napadač Intera Romelu Lukaku, koji je postigao 11 golova na 12 utakmica u svim takmičenjima ove sezone.

„Kao bivši fudbaler mogu da kažem da nema šanse da bih ga zaustavio, jači je, brži i viši od mene pa bih jedino mogao da probam da ga zaustavim u bokserskom ringu jer na fudbalskom terenu ne možeš da udaraš ispod pojasa“, rekao je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar