Foto: Nova.rs

Karata za utakmicu još uvek ima malo na blagajni ispred "Grupama arene", ali nam prodavačica kaže da će sve biti rasprodato.

Foto: Nova.rs

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat igraju meč četvrtog kola grupne faze Lige Evrope protiv Ferencvaroša.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispred stadiona su se već oko 14 časova sporadično mogli videti srpski navijači koji su fotografisali.

Sreli smo i grupicu momaka sa Trebinja koji su okušali svoju sreću i došli bez karata, nadajući se da će moći na licu mesta da ih nabave.

Grupica srpskih navijača ima i po Budimpešti, gde su do ranog popodneva raštrkani i sede po kafićima, čekajući meč i nadajući se spektaklu.

Foto: Nova.rs

Po gradu nema reklama i blještavih nagoveštaja da se dešava nešto bitno kao što je meč Lige Evrope, ali se svejedno očekuje da ne bude slobodno nijedno od 22.000 mesta.

Cene ulaznica variraju, jer su podeljene po sektorima i kategorijama i kreću se od 6.000 forinti (petnaestak evra), pa do 33.000 forinti, što je 76,5 evra.

Foto: Nova.rs

Zvezda je prvi meč na svom stadionu rešila u svoju korist sa 4:1, pa će Ferencvaroš u revanšu biti motivisan da već sada praktično izbori prolazak u nokaut fazu takmičenja.

S druge strane, crveno-belima je pobeda potrebna da bi ostali u trci za evropsko proleće jer su u prve dve utakmice grupne faze poraženi od Monaka i Trabzona.

Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO: Atmosfera na tribinama pred utakmicu Zvezda – Ferencvaroš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar