Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Oštro saopštenje tima iz Ivanjice.

Utakmica Partizana i Javora u okviru 16. kola Superlige Srbije ostaće upamćena ne samo po šokantnoj završnici u kojoj su Ivanjičani uspeli da nadoknade minus od dva gola i izbore remi (3:3), već i po takozvanom „trećem poluvremenu“.

PROČITAJTE JOŠ...

Partizan se oglasio saopštenjem u kom je kritikovao VAR, ali je ubrzo usledio odgovor od strane ekipe iz Ivanjice koji prenosimo u celosti:

„Fudbalski klub Javor razočaran je reakcijom iz Partizana posle potpuno zasluženo osvojenog boda našeg tima. Javor je primer sportskog i viteškog ponašanja u našem fudbalu. Borimo se i prihvatamo rezultat na kraju. Sada, kada smo ga ostvarili na terenu, iz Partizana pokušavaju da nam ga oduzmu. Brine ih reakcija sudije kod našeg penala, ali ne vide situaciju iz 11. minuta kada nije dosuđen čist penal za Javor, da bi potom u nastavku te akcije oni postigli gol.

Vodili su 3:1, ali im je i to bilo malo, pa traže još, zanemarujući činjenicu da smo postigli dva regularna gola i nadigrali ih u finišu na njihovom terenu pred njihovim navijačima. Mi o ovome ne bismo pričali posle meča, jer ne želimo izgovore, kada znamo da možemo na terenu da se dokažemo. Letos, kada smo na našem terenu izgubili rezultatom 4:0, sportski smo čestitali, a oni sada omalovažavaju naš uspeh. Nećemo to dozvoliti.

Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem.

Čestitamo igračima Javora na velikom uspehu, verujem da ćemo nastaviti ovako i u narednim mečevima“, navedeno je u poruci tima iz Ivanjice.

BONUS VIDEO Grobari grme „Uprava napolje“