Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Oštre reči iz Humske.

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno, 3:3 protiv ekipe Javora, a nakon što je susret završen šokantnim rezultatom s obzirom na to da je ekipa Gordana Petrića imala dva gola prednosti (3:1), u Humskoj su se oglasili saopštenjem.

PROČITAJTE JOŠ...

Povod su dve sporne situacije – penal posle kog je Petar Gigić smanjio na 3:2 u 71. minutu utakmice, te nedosuđena najstroža kazna u sudijskoj nadoknadi utakmice, kada je Igor Vujačić pao u kaznenom prostoru kluba iz Ivanjice.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

U nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja“, navedeno je u saopštenju crno-belih.

Podsećamo, Crvena zvezda je sa 2:1 slavila u Nišu protiv Radničkog i to nakon što su kod domaćeg sastava isključena dvojica fudbalera, a Aleksandar Pešić pobedonosni pogodak postigao u sedmom minutu sudijske nadoknade.

BONUS VIDEO Izjava prebijenog navijača Partizana 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare