Foto: Starsport

Crvena zvezda uspela je da se plasira u Ligu šampiona nakon što je u dvomeču bila bolja od ekipe Bode Glimta.

Crveno-beli su u revanšu nadoknadili zaostatak od 2:1 iz prvog meča i pobedom od 2:0 obezbedili plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od najboljih igrača na terenu bio je slovenac Timi Maks Elšnik koji je ovu pobedu nazavao i najvećom na klupskoj sceni koju je ostvario.

„Ovo je najveća pobeda u klupskoj karijeri, kao dete sam išao na utakmice Lige šampiona, zato sam i došao u Crvenu zvezdu, to je bio cilj. Uspelo je i jedva čekam taj novi sistem sa osam utakmica, do januara. Verujem da će biti puna Marakana na sve četiri utakmice. Svaka čast navijačima i jedva čekam da krene. Glasno je, grmi, ne čujemo se na terenu… Nekad je to problem, ali veći za protivnika jer su se uplašili i bili su nam 12. igrač“.

Elšnik je bio asistent kods drugog gola koji je postigoa spajić,a opre toga je dobio i žuti karton što je na zanimljiv način prokomentarisao.

„Prvo sam mislio da je sudija budala, ne znam šta mu je bilo, napravio sam kontakt, nisam išao da ga povredim, dirnuo sam loptu i dobio žuti karton. Znao sam da ima dosta vremena do kraja i tvrda je utakmica, znao sam da moram da se pazim i ne smem da napravim glupost. Kada smo dali drugi gol… Asistencija iz kornera, sever, ludilo. Bilo je neverovatno. Plašili smo se da ne bude neki pad fokusa koji će da kazne i izbore produžetke. Izdržali smo sve što je trebalo“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar