Foto: EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Kada je dolazio, Ivan Perišić je od strane Hajduka iz Splita dočekan emotivnim video-snimkom. No, umesto borbe za titulu, samo šest meseci kasnije legendarni hrvatski fudbaler je "digao sidro" i napustio klub za koji navija, ne zbog fudbala, već zbog, prema pisanju tamošnjih medija, seks afere.

Perišić je za Hajduk odigrao samo 12 utakmica, postigao je jedan gol, i nije još uvek bio na nivou na kom je bilo očekivano od igrača njegovog renomea, ali je malo ko verovao da će to biti sve kada je u pitanju njegov učinak u dresu „bilih“.

PROČITAJTE JOŠ...

Ugovor sa klubom iz grada u kom je rođen parafirao je kao slobodan igrač 19. januara 2024. godine, kada je i predstavljen gore spomenutim emotivnim snimkom, da bi 30. avgusta iste godine usledio raskid saradnje.

Krenula su nagađanja šta bi moglo da bude uzrok, ali je teško poverovati da bi čak i trener upitnih kvaliteta poput Đenara Gatuza, radi pukog treniranja strogoće, bio spreman da se odrekne fudbalera Perišićevog renomea kako bi pokazao autoritet.

Nešto preko mesec dana pošto je Perišić otišao iz kluba, klupko je počelo da se odmotava.

Prema informacijama hrvatskih medija, Perišić je tokom boravka u Hajduku imao aferu sa popularnom pevačicom čiji identitet (još uvek) nije poznat.

To je navodno otkrila Perišićeva supruga Josipa, inače njegova devojka još iz srednjoškolskih dana, koja je napustila Dalmaciju.

A za njom je ubrzo krenuo i sam fudbaler.

Perišić još uvek nema klub, pa je pitanje da li je ovo ujedno i kraj njegove karijere.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar