Igor Duljaj Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan preuzeo prvo mesto.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Napretka u 10. kolu Superlige Srbije, ali je dodao da loš teren nije dozvolio crno-belima da budu konkretniji.

Pročitajte još

Partizan je u nedelju u Kruševcu savladao Napredak 2:0 i preuzeo prvo mesto na tabeli sa 22 boda.

Strateg Partizana je na startu odlučio da čestita mladencima, koji su imali svadbu pored njihovog restorana.

„Prvo moram da čestitam mladencima koji su imali svadbu pored našeg restorana, bilo je glasno, nek su živi i zdravi, puno sreće. Što se utakmice tiče, moram da pohvalim protivnika koji je igrao fer i korektnu utakmicu, nije bilo agresivnosti i zle krvi, prava sportska utakmica. Mi smo kontrolisali od prvog minuta, dali smo dva gola, imali smo šansi, mirno smo utakmicu priveli kraju. Ono što moram da pomenem jeste da je bila divna fudbalska predstava, gde ima navijača, fudbal se igra za njih. Čestitam mom kolegi, želim puno sreće, vredan je i pošten čovek, znam da će izvući iz rezultatske krize Napretka“.

Analizirao je utakmicu sa Napretkom.

„Protivnik je odigrao fer i korektnu utakmicu. Nije bilo neke agresivnosti ili zle krvi, kao ranije. Mi smo kontrolisali igru od prvog minuta, dali smo dva gola, imali smo još dosta šansi i mirno smo priveli meč kraju“, izjavio je Duljaj posle utakmice.

Partizan je na meču u Kruševcu imao veliku podršku navijača.

„Moram da napomenem da je ovo divna fudbalska predstava, sa dosta navijača, a na kraju krajeva, fudbal se igra za njih. Mogli smo da budemo bolji u završnici, ali teren nam nije dozvolio da budemo malo konkretniji“, istakao je Duljaj.

Partizan će u narednom kolu na svom terenu dočekati Mladost iz Lučana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar