Foto: EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Fudbaleri Mančester junajteda Rasmus Hojlund i Leni Joro povredili su se tokom pripremne utakmice u porazu od Arsenala u Los Anđelesu.

Junajted je u nedelju ujutru izgubio od Arsenala 1:2 u Los Anđelesu, a kako je preneo Skaj, klub sa Old Traforda će u narednih 48 sati znati koliko su ozbiljne povrede Hojlunda i Joroa, koji su morali da napuste teren u prvom poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čini se da je Hojlund rekao lekarskom timu da ima problem sa tetivom, dok je Joro posle dužeg ukazivanja pomoći napustio teren zbog povrede noge i čini se da je on ozbiljnije povređen.

Junajted je poveo u 10. minutu golom Hojlunda, a Arsenal je u 26. minutu izjednačio golom Gabrijela Žezusa. Pobedu londonskom timu doneo je Gabrijel Martineli u 81. minutu.

Trener Junajteda Erik ten Hag rekao je da će klub biti oprezan, posebno u vezi sa Jorom jer je obavio samo polovinu treninga, ali da se nada pozitivnim vestima u vezi sa obojicom povređenih fudbalera.

Na turneji po SAD Junajted će igrati protiv Betisa u San Dijegu i protiv Liverpula u Južnoj Karolini. Ekipa će 10. avgusta na Vembliju igrati protiv Mančester sitija za trofej Komjuniti Šild.

BONUS VIDEO: Celje vs Bravo, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar