Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Mađarski fudbaler Filip Holender brzo se snašao posle odlaska iz Partizana.

On je u petak predstavljen u mađarskom Vašašu, objavio je klub. Filip je dobio ugovor na tri godine i potpisao je sa Vašašom do kraja juna 2025.

PROČITAJTE JOŠ:

„Holender je jedan od najsvestranijih mađarskih igrača iz reprezentacije. Brz, karakteran, kreativan, može da igra sve pozicije u napadu i na obe strane odbrane u različitim formacijama. Definitivno veliko pojačanje za nas. Očekujem da donese veći kvalitet našem napadu i da se iz Vašaša vrati u reprezentaciju“, rekao je Mikloš Nađ, sportski direktor Vašaša.

Holender kaže da je posle tri sezone u inostranstvu, srećan što se vratio u Mađarsku, jer je to zemlja koju mnogo voli. Posredno je opisao i šta je izgubio u Partizanu, odnosno da bi voleo da se vrati u nacionalni tim.

„Radujem se što sam privukao pažnju kluba, posebno jer smo napokon potpisali ugovor. Voleo bih da klub postigne svoje ciljeve u budućnosti. Naravno, nacionalni tim mi je takođe važan i za sada hoću da se fokusiram samo na Vašaš, igram koliko mogu i dokažem se“, kazao je Holender.

Ofanzivac koji je ponikao u Kragujevcu, pa sa 15 godina otišao u Honved, igrao je i za Lugano i Partizan.

U Partizanu je proveo skoro dve godine, a u poslednje vreme je manje dobijao šansu i pušten je da ide.

BONUS VIDEO: Fantastičan gol sa ivice šesnaesterca ostavio bez daha

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare