Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Marko Gobeljić, desni bek Crvene zvezde, rekao je da su titulu osvojili na terenu i da su zbog toga ponosni.

„Mi smo titulu osvojili krvareći na terenu, časno i pošteno. Ponosni smo na to. Verujem da zvezdaši to umeju da cene i da će u subotu doći na Marakanu. Ako neko u to ne veruje, nije na nama da ga ubeđujemo. Šampionski pehar će podići nas 20 ako treba, jer znamo koliko smo sebe dali“, rekao je Gobeljić.

PROČITAJTE JOŠ

Izabranici Dejana Stankovića u poslednjem kolu Superlige dočekuju Proleter (subota, 19.15) i proslaviće treću uzastopnu titule šampiona.

„Bukvalno smo igrali pod blokadama, borili se za svaku loptu i sada zbog pada forme to se zaboravlja. Pa neki od nas su treću sezonu u klubu, osvajamo treću titulu u nizu uz grupe Lige šampiona i Lige Evrope, imamo 60 bodova prednosti u zbiru nad prvim rivalom u tri sezone… A sve je stalo u nedelju dana. Ako neko misli da sve pre toga nije vredno neka bude“.

Gobeljić veruje da će u subotu tribine biti što ispunjenije za crveno-belu feštu.

„Mislim da je to samo kratkotrajna ljutnja zvezdaša i da ćemo slaviti zajedno jer je ovo sezona koja će se pamtiti. Mi u subotu treba da proslavimo ono što smo osvojili, za šta smo se borili godinu dana i izborili, i što kaže Borjan neka u subotu zagrme ‘Pune tribune’, naročito poslednji stih. Mi smo šampioni“, zaključio je Gobeljić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram