Borjan VS Vuletić: Poturica, homofob i mlada muška tela…

Podeli:
Borjan
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, oglasio se na Tviteru i odgovorio na reči Vladimira Vuletića, potpredsednika Partizana.

Nema mira u srpskom fudbalu ni skoro nedelju dana posle večitog derbija i polufinala Kupa Srbije. Partizan će igrati finale sa Vojvodinom (24. jun) u Kruševcu, Nišu ili Jagodinu, što će biti odlučeno u sredu, ali večiti van terena šalju „otrovne strelice“ jedni drugima.

PROČITAJTE JOŠ

Borjan se najpre oglasio u ponedeljak i to prilično oštro je odgovorio na kritike oko osvajanja titule, a posle poraza od crno-belih i TSC-a u pretposlednjem kolu Superlige.

„Umoran sam više da pričam o zasluženoj tituli. Sanjao sam kao klinac da osvajam titulu sa Zvezdom i sada ako me pitate kako se osecahm, osećam se savršeno. Mi smo šampioni Srbije, a kako stoje stvari i bićemo igrali mi dobar fudbal ili ne, jer mi smo Zvezda, šampioni, mi smo najbolji“, rekao je, izemđu ostalog, kapiten novog-starog šampiona Srbije.

Borjan je rekao i kako se spremaju za slavlje sa navijačima u subotu (19.15) protiv Proletera na stadionu „Rajko Mitić“, a obraćanje je zaključio porukom kritičarima da poslušaju refren pesme „Pune tribine ludih navijača“.

Vuletić
Foto: Starsport

Nije mnogo prošlo pa se oglasio i Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana. Pričao je o predstojećem finalu Kupa, ali i izlaganju kapitena Zvezde.

“U istom danu u kom renomirana evropska sportska agencija donosi rezultat istraživanja po kojem je Crvena zvezda klub kojem je svirano najviše penala u Evropi (razlika između nje i drugoplasiranog kluba po učestalosti dosuđivanja penala je čak 53 minuta!) a iz FSS-a stižu najave o odlaganju uvođenja VAR tehnologije za 2022. godinu, ovaj, u dva derbija istumbani, kanadski reprezentativac na privremenom radu u Zvezdi najavljuje da će njegov klub biti i dalje šampion igrali oni dobar fudbal ili ne. Može mu se samo čestitati što nam je potvrdio modus operandi FSS-a, onog istog Saveza u kom je sin Zvezdana Terzića, Kostadin, član Komisije za uvođenje VAR tehnologije i član Komisije za licenciranje koja dodeljuje licencu i klubu njegovog oca. Uz to, ovaj kanadski gastarbajter navodo da je ponosan na osvojenu šampionsku titulu koju je ‘sanjao kao dete’. Budući da je 2016. godine izjavljivao da bi sve dao za Partizan i priliku da zaigra u njemu, na Borjana se samo odnose ove Simovićeve reči: ‘Ako je Turčin krvav do lakata, Srbin mora biti do ramena. Poturici niko ne veruje'“, poručio je Vuletić u razgovoru za Butasport.

Verbalni rat dobio je novu epizodu… Borjan je na Tviteru opet ponovio deo pesme kao dan pre, uz obraćanje profesoru Pravnog fakuleta između redova.

„Poturica, izbeglica, gastarbajter… Sve te pojmove kojima me vređa ‘profesor’ razumem, ali ove termine novijeg doba teško da mogu da razumem. Da li neko može da mi objasni termin i značenje reči ‘homofob’? Čitam da je značenje reči ‘homofob’ ustvari prikriveni homoseksualac koji može težiti ka poslovnim pozicijama sa kojih može da posmatra mlada muška tela. Hm… I to je legitimno…“, poručuje Borjan i dodaje:

„Ali da se ne bavimo tim stvarima, važno je da mi u subotu slavimo titulu, ‘Pune tribine ludih navijača i baklje svetle, ceo sever gori…'“, zaključio je kapiten Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar