Foto: Screenshot Youtube Crvena zvezda

Milan Purović, bivši napadač Crvene zvezde, prisetio se mečeva crveno-belih i Milana u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2006. godine i na sjajan način opisao kako je video rivale.

Na Purovića su poseban utisak ostavila tri igrača „rosonera“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Na terenu je delovalo kao im je to trening utakmica jer je tih godina italijanska liga bila najjača na svetu. Sećam se kad sam video Kafua na terenu sa žvakom, vidim Pirla, što bi rekli mi Crnogorci, onako sav nikakav, do njega Sedorf čovek kao da je Transformers, onakvi mišići… Vidiš nenormalnu dimenziju, sklop nekih igrača, kad je počela utakmica što bi mi rekli: Šala, zabava. Bio sam na klupi kad je Pirlo primio loptu, on zalomi, ja se okrećem, mi smo se svi zalamali za njim. On tamo, mi opet ovamo. Nemoguće je igrati“, rekao je Purović.

Govorio je o naboju koji je postojao danima pred meč.

„Deset dana pred meč smo samo o Milanu pričali, čak smo i nervozno spavali. Sećam se spavaš, pa se trgneš u dva, tri ujutru i pomisliš Milano. Pijem jutarnju kafu Milano, idem u trening centar samo Milano“, prisetio se Purović.

Ivan Ranđelović, golman te generacije crveno-belih, otkrio je šta mu je rekao čuvar mreže Milana prilikom izlaska na teren.

„Trese se Marakana, trese se sve. Dida se okreće ka meni i kaže: Vama je ovo svakodnevica? Čovek ne može da veruje. Kada izlazite na prepun stadion naši navijači naprave takvu atmosferu, da ni sebe ne čujete. I sada se ježim kad mislim o tome“, objasnio je Ranđelović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare