Đenaro Gatuzo novi trener Valensije
Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Odigran je prvi veliki derbi u Hrvatskoj u kojem je Hajduk iznenadio Dinamo u Zagrewbu i golom Marka Livaje slavio sa 1:0.

Ekipa iz Splita je ovom pobedom prestigla rivala i izbila na šprvo mesto na tabeli, ali je u Hajduku i dalje burno nakon smene sportskog direktora i fudbalsdke legende Nikole Kalinića.

Zbog toga je i trener splićana Đetnaro Gatuzo upitan da li će podneti ostavku zbog toga.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne bojim se otkaza, bojim se samo smrti. Volim da živim, volim ovaj posao koji me zadovoljava. A mogu i bez njega, zaradio sam dovoljno novca za život.“

Dotakao se potom Gatuzo i smenjenog Kalinića.

„Kad me dovodio, Nikola Kalinić mi je rekao da je Hajduk religija, da ga prati milion navijača i zbog Kalinića sam ovde. Ovu pobedu posvećujem njemu, imao je veliku karijeru, veliki je ‘hajdukovac’ i za njega može da se kaže da je sve osim da je lažov. Imam 400 utakmica iza sebe u velikim klubovima, imam iskustva i osetio sam da su mi igrači dali svoje srce i neću ih razočarati i neću otići, kazao je Gatuzo.

on je na slikovit način to objasnio.

„Kad ovako rade i trude se osećao bih se kao govno od čoveka! Ako to osetim, onda ću radije šetati pse, nego raditi nešto što ne volim.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar