Sve smo bliži početku Evropskog prvenstva, a samim tim i početku uzbudljive trke za vredne nagrade na najboljem Fantazi fudbalu u regionu. Nova.rs je za pobednike pripremila vredne nagrade, a na vama je da sastavite pobedničku ekipu i uživate.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Nakon što smo vam pokazali kako da napravite profil i sastavite ekipu, sada je vreme da odradite poslednje finese kako biste došli u što bolju situaciju za pobedu.

Jedna od ključnih stvari mogla bi da bude odabir formacije. Osnovna sa kojom započinjete igru je 4-4-2, ali se vi ne morate pridržavati nje, već odabrati svoju.

Ako očekujete da ovo budete efikasan turnir na kojem će napadači briljirati, možda bi mogli da zaigrate 4-3-3, gde ćete u prvoj postavi imati tri špica ili totalno ofanzivno da igrate sa 3-4-3.

PROČITAJTE JOŠ

Ako bude dosta golova, verovatno će ih postizati veznjaci i špicevi, i imali biste u tom slučaju prednost sa napadačkim formacijama. Međutim, postoji šansa da gledamo i mečeve sa manjim brojem pogodaka i da u prednosti budu igrači sa većim brojem defanzivaca koji bi doneli poene sačuvanim mrežama, a ne treba zaboraviti da gol odbrambenog igrača vredi više nego duplo od napadača, o čemu će biti reč narednih dana.

Takođe, treba voditi računa i o izemnama i transferima. Nakon svakog odigranog dana dok traje jedno kolo, možete napraviti izmenu. Ako ste u sastav, na primer, odabrali Florijana Virca iz Nemačke koji igra prvog dana, a on odigra slabiji meč, možete sa klupe ubaciti nekoga ko tek treba da odigra i probate da popravite skor. Na primer, umesto Virca ubacite Dušana Tadića koji igra tek trećeg dana.

Ista je situacija i sa transferima. Kada se završi kolo, možete zameniti čak petoricu igrača za novih pet, vodeći računa o tome da se uklapate u budžet koji može da raste ako vam je učinak dobar ili pada ako je loš.

Nakon trećeg kola vam sleduje neograničen broj izmena pred nokaut fazu EURO 2024.

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj. Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske veštine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Pridružite se sada i postanite deo fudbalskog spektakla!

Svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj, Vijesti u Crnoj Gori i sajtu N1 u Bosni i Hercegovini.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu videti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljaće bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd).

Na konačan rezultat tima utiče više statističkih kategorija svakog igrača i trenera.

Virtualna igra počinje prvog dana Evropskog prvenstva, a to je 14. jun.

Ne propustite priliku da pokažete svoje menadžerske sposobnosti i osvojite sjajne nagrade. Pridružite se fudbalskoj avanturi koja će vas dodatno povezati sa utakmicama EURO 2024 i omogućiti vam da uživate u svakom trenutku ovog spektakla.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar