Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su u subotu na svom terenu pobedili Čukarički 3:1 u 13. kolu Superlige Srbije pred više od 17.000 navijača.

Jedan gol za Partizan postigao je Aleksandar Filipović, koji kaže da je ovo čitav tim dugo čekao, jer je Humska bila puna navijača.

PROČITAJTE JOŠ:

Prekinuli su bojkot koji je trajao do odlaska uprave oličene u Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri, a čini se da su se stvari pomakle sa mrtve tačke.

„Neverovatan je osećaj igrati pred punim tribinama i svi oni su nam dali dodatnu motivaciju i pomoć, posebno u drugom poluvremenu kada smo gubili i kada smo na krilima njihove energije uspeli da ostvarimo željenu pobedu“, kazao je Filipović za klupski sajt.

Meč je imao i svojih momenata zbog kojih su se iz Čukaričkog žalili kroz saopštenje, ali i zbog kojih su sudijski stručnjaci reagovali, ali je protekao u pozitivnoj atmosferi po klub iz Humske.

„Mislim da smo zaslužili da pobedimo i ovom prilikom bih čestitao svima – saigračima, stručnom štabu, ali i navijačima na izuzetnoj podršci“, dodao je Filipović.

Miloš Cvetković je dao gol za Čukarički u 24. minutu, preokrenuli su Bibars Natho s penala u 54, Filipović u 65. i Aldo Kalulu u 89, a Aleksandar otkriva šta je Savo Milošević, trener crno-belih rekao igračima u svlačionici.

„Rekao nam je da se smirimo, da ne gubimo glavu, da ćemo sigurno dati gol i okrenuti utakmicu u našu korist. Od prvog minuta je verovao u sve nas! Nakon utakmice nam je rekao isto to. Momci su pokazali karakter i drugi put, u nekoliko dana, preokrenuli rezultat“, naveo je Filipović i čestitao saigračima.

Utakmicu u Humskoj su, između ostalog, pratili i Predrag Mijatović, Danko Lazović, Saša Ilić, Dragan Stojković Piksi…

„Zaista je bilo posebno! Nama veoma mnogo znači što oni dolaze i gledaju naše utakmice i što su tu da nas podrže. Siguran sam da će u budućnosti biti još bolje i da ćemo i mi još efikasnije igrati“, istakao je Filipović.

Partizan će u sredu igrati protiv ekipe Mladost GAT u šesnaestini finala finala Kupa Srbije.

„Vezali smo četvrtu pobedu, koja nama mnogo znači, ako pogledamo sam početak prvenstva. U Kupu je jedna utakmica, neugodan protivnik, ali znamo da moramo što pre da se oporavimo, pobedimo i prođemo dalje“, zaključio je Filipović.

BONUS VIDEO: Posle Mitrovića i Sergej Milinković Savić se upisuje u strelce Al Hilala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar