Filip Kostić, FK Barselona
Filip Kostić, FK Barselona; Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Filip Kostić bi mogao da pojača srpsku koloniju u Italiji.

Posle spektakularne partije Kostića protiv Barselone, reprezentativac Srbije se ponovo nalazi na meti brojnih klubova, a najveće interesovanje stiže iz Italije.

PROČITAJTE JOŠ

Prema rečima nemačkog novinara Florijana Pletenberga, Inter je ozbiljno zagrizao za srpskog asa, a iako još nije stigla zvanična ponuda, izvesno je da će Kostić sledeće leto otići u Seriju A.

Kostić je bio povezivan sa Interom tokom niza prelaznih rokova, a Srbin je bio jedna od glavnih meta kao potencijalna zamena za Ivana Perišića, za kojeg se pominjala mogućnost da napusti klub prethodnog leta.

Na kraju, Perišić je ostao u Interu, a Kostića je pokušao da dovede Lacio koji je ušao u zvanične pregovore koji su se izjalovili zbog bizarnog sleda događaja i pogrešne mejl adrese.

Međutim, prema Pletenbergovim rečima, Ajntraht će ovog letnjeg prelaznog roka želeti da proda Kostića, a Inter će biti jedan od favorita, pogotovo ako Perišić ne produži ugovr.

„Frankfurt bi prodao heroja Lige Evrope na leto za oko 15 miliona evra. Šefovi očekuju da se preseli u Italiju. Njegovi novi agenti pregovaraju sa Interom: 4-godišnji ugovor, oko 5 miliona evra neto godišnje, ali Ajntraht nema ponudu na stolu“, napisao je Paltenberg.

BONUS VIDEO Gol Kostića protiv Frajburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar