Foto: EPA-EFE/PETER POWELL /Insatgram

Užasni detalji.

Krilni igrač Mančester junajteda Antoni optužen je da je napao svoju bivšu devojku dok je bila trudna, udarao je u glavu i posekao joj ruku do kostiju.

U intervjuu za brazilsku veb stranicu UOL objavljenom u ponedeljak – koji uključuje fotografije i snimke poruka – influenserka i di-džej Gabrijela Kavalin tvrdila je da su je igračica Junajteda i Brazila napala u različitim prilikama između juna 2022. i maja 2023. U poslednjem takvom slučaju, ona je rekla je fudbaler bacio čašu na nju, a u pokušaju da se odbrani ona je posekla prst do kosti.

PROČITAJTE JOŠ

Kavalin je rekla UOL-u da ju je prvi put napao Antoni 1. juna 2022. godine, dok je bila trudna i na odmoru u Brazilu. Tvrdila je da ju je Antoni stavio u auto, napao i zapretio da će je izbaciti iz vozila u pokretu.

„Rekao je da ako ne ostanem s njim, neću ostati ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši, da mi srce lupa. Tresla sam se od straha“, rekao je Kavalin za UOL. , dodajući da je sutradan otišla u bolnicu. Izgubila je bebu nakon otprilike 16 nedelja trudnoće, navodi se u izveštaju.

Izveštaj UOL-a takođe sadrži detalje o incidentu 15. januara 2023. Na veb-sajtu se navodi da je ona rekla sudu da ju je Antoni udario glavom i udario pesnicom, pomerivši joj i implantat u grudima.

„Ne sećam se tačno zbog koga je izbila svađa, ali to je bio neko sa kim sam bila pre mnogo godina. Udario me je u grudi i moj silikon se prevrnuo“, rekla je Kavalin.

„A onda sam došla u Brazil na operaciju. Morla sam da promenim protezu. Rekao je ‘Nisam hteo da te povredim, bilo je slučajno, nije bio udarac, samo sam te gurnuo, samo sam te držao uza zid’.“

Prema UOL-u, Kavalinu je istog dana lečio lekar u sobi hotela Hajat u Mančesteru.

Opisujući poslednji incident 8. maja, koji je doveo do posekotine njenog prsta, Kavalin je rekla:

„Znala sam da moram da odem, ali nisam mogla. Mnogo mi se dopao. Imala sam mnogo nade. Bila sam veoma vezana na početku naše veze, na stvari koje je on meni bio na početku. Tog poslednjeg dana 8. maja 2023., bilo je veoma ozbiljno. Stvarno sam se uplašila da neću moći da izađem iz kuće. Antoni je zaključao vrata kuće i nije me pustio da izađem, a ja sam imla otvoren prst, sav povređen. Razbio mi je stvari, uzeo pasoš“.

View this post on Instagram

A post shared by Antony Santos (@antony00)

Kavalin je podnela policijsku prijavu protiv Antonija u Sao Paulu, u Brazilu, juna 2023. Prema izveštaju UOL-a, ona je takođe podnela prijavu protiv igrača policiji Mančestera.

Antonije je krajem juna objavio izjavu u kojoj je porekao optužbe protiv njega.

„Nakon što sam dao izjavu u policijskoj stanici gde se vodi istraga u vezi sa mojim imenom, želeo sam da progovorim prvi put od kada sam lažno optužen za napad. Do trenutka sam ćutao da ništa ne ometa istražni proces, ali smo svih tih dana moja porodica i ja patili u tišini. Uprkos tome što sam rođen i odrastao u veoma potrebitoj zajednici, nikada nisam prošao kroz situaciju sličnu ovoj, u kojoj je lažna optužba za napad rezultirala preliminarnom i nepravednom javnom presudom od strane nekih. Nakon zatvaranja istrage biće dokazana moja nevinost. Siguran sam da će pravda pobediti i da će šteta koja je prvobitno naneta mom imidžu biti u prošlosti. Hvala vam na nebrojenim porukama podrške u ovom veoma teškom trenutku“, napisao je on na Instagramu.

Antoni, koji je prešao u Junajted iz Ajaksa za 85 miliona funti u avgustu 2022. godine, igrao je za „crvene đavole“ u ​​nedeljnom porazu od Arsenala 3-1. Izabran je u reprezentaciju Brazila za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Bolivije i Perua.

Prošlog meseca, Junajted je odlučio da se rastane sa napadačem Mejsonom Grinvudom, 18 meseci nakon što je uhapšen u vezi sa audio i slikama objavljenim na društvenim mrežama o navodnom seksualnom napadu. U oktobru 2022. godine, napadač je optužen za pokušaj silovanja, kontrolno i prisilno ponašanje i napad koji je prouzrokovao stvarne telesne povrede. Grinvud je negirao sve optužbe i u februaru 2023. sve optužbe protiv njega su odbačene. Ovaj 21-godišnjak je u petak na pozajmici pristupio ekipi iz La Lige Hetafeu.

BONUS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar