Euro 2024 fudbalska utakmica Srbija Engleska Foto:OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Dušan Tadić je ulaskom na teren u porazu protiv Engleske (1:0) doneo dodatnu stabilnost reprezentaciji Srbije, a po završetku meča kapiten "orlova" je istakao da je trebalo da bude osvojen bar bod.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

„Propustili smo veliku šansu, nudili su nam se, mogli smo da izvučemo mnogo bolji rezultat. Ostaje žal. Mislim da smo trebali da osvojimo bod, ako ne i sva tri“, rekao je Tadić nakon meča.

PROČITAJTE JOŠ...

Srbiju očekuju utakmice protiv Slovenije i Danske, a Tadić je istakao da nema kalkulacija:

„Nema kalkulacija, idemo na pobede.“

Tadić je šansu dobio od 61. minuta, a tokom izjave datoj RTS-u Tadić je istakao da mu to nije prijalo:

„Teško, iskreno teško. Pričao sam sa misterom naravno, imamo dobru komunikaciju. Ali teško sam to prihvatio jer se igra protiv Engleske. Kapiten sam, lider sam. Mislim da sam najbolji igrač ovog tima bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao da počnem“, rekao je Tadić za RTS.

Potom je dodao:

„Poštujem odluku selektora. Mogao bih mnogo više da uradim da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću da igram. Ja bih naravno voleo da igram 90, ali poštujem odluku. Naravno da želiš da budeš deo kolektiva i uradiš sve za kolektiv. Idemo dalje, da prođemo dalje to je najbitnije. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo sve za to“, zaključio je Tadić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare