Foto: Starsport

Ne prestaju problemi za reprezentaciju Srbije u fudbalu. Selektora Dragana Stojkovića Piksija će ozbiljno zaboleti glava.

Čak trojica igrača sa spiska uopšte neće ni doći u Beograd. Zbog problema sa povredama nema Srđana Babića, Petra Ratkova i Andrije Živkovića, a dvojica igrača su pod znakom pitanja.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon dodatnih pregleda će biti poznato da li će Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić moći da nastupe. To je ozbiljan udarac za Srbiju pred mečeve protiv Švajcarske i Španije u Ligi nacija.

„Dosta ekipa ima problem da se igrači povređuju, ne odazivaju… Babić je bio na spisku, ali neće doći. Pre nego što nešto napišete, prvo proverite o čemu se radi. Ima povredu meniskusa desnog kolena, moguća je operacija. Ratkov isto problem sa ložom, šest nedelja pauza. Salcburg nam je poslao izveštaj. Apsurdno je da nekoga maltretirate, da bi pokazao lojalnost neku, a skoro dva meseca neće biti u stanju da igra. Vanja dolazi danas, pa ćemo videti. I on ima problem sa meniskusom. Donećemo odluku posle dodatnog pregleda. Što se Ilića tiče, radićemo dodatne analize kad dođe. Ima upalu leve ahilove tetive. Igra pod injekcijama već duže, oseća bolove. Dobili smo vest i oko Andrije Živkovića. Magnetnu je radio, dobili smo izveštaj da se radi o bolu u kolenu. To daje mogućnost da bude oslobođen ovoga puta. Nema potrebe da dolazi. Teško mu je da hoda, a kamoli da trči“, poručio je Stojković na konferenciji za medije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare