Foto: Starsport

Zvezdin trener nakon poraza.

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, nije krio neraspoloženje nakon što su njegovi izabranici eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Makabija iz Haife.

PROČITAJTE JOŠ...

„Da, teško je pričati i analizirati. Teško je palo svima, do tog nesrećnog gola u zadnjim sekundama prvog poluvremena je išlo kako smo zamislili, ali je fudbal nepredvidiv, jednostavno su to bile opet naše greške, ali svi smo kad se analizira pogrešili i svima nam je krivo i teško, zahvalio bih se navijačima što nisu odustali do zadnjih momenata, detalji odlučuju ko ide dalje, ovoga puta su odlučili da to bude Makabi, nama preostaje da se borimo u našem prvenstvu i da igramo u Ligi Evrope, ali ostaje veliki žal za Ligom šampiona“, rekao je Stanković za televiziju Arena Sport nakon meča.

Potom je dodao i da nije održao nikakav govor svojim igračima:

„Nisam održao govor, jednostavno sam im rekao da ne leže na travi, fudbal će se igrati i dalje, kao Zvezdaš i ko voli ovaj klub, svima nam je teško i krivo, moramo biti jaki, čeka nas još mnogo utakmica, tu je dosta ciljeva da se ispuni, ostraje žal, jer smo imali sve u svojim rukama“, rekao je Stanković.

Kao ključan momenat Stanković je izdvojio gol koji su njegovi igrači primili na poluvremenu:

„Neopisivo, ovaj momentat je neopisiv, jedna velika žal i propuštena prilika. Video sam da je taj uticao i u nastavku. Igrali smo do tog momenta utakmicu koju smo spremili, koja je stvarno takva i bila. Golovi na vreme, dueli, odbranjen penal, ali morali smo da se rešimo te lopte… I autogol u 90. minutu. Ne može da se opiše, stvarno je teško. Ne znam šta bih rekao, jer trenutno pomešane su mi emocije i ostaneš bez reči u nekom momentu“, zaključio je Stanković.

Žreb za Ligu Evrope na programu je u petak, 26. avgusta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare