Dejan Bodiroga i Rafael Nadal na El Klasiku
Foto: Screenshot Real Madrid Info X

Meč Real Madrida i Barselone (3:2) privukao je veliki broj svetskih zvezda, a među njima su dominirali uglavnom teniseri koji od ovog ponedeljka igraju masters u ovom gradu.

Novak Đoković stigao je u Madrid, ne na turnir, već na dodelu nagrade za najboljeg sportistu planete (po mišljenju bukmejkera je favorit za prestižnu nagradu „Lauerus), a društvo su mu pravili, između ostalih, Tom Brejdi i čuveni holivudski glumac, koji je tokom Rolan Garosa bio u njegovoj loži.

Bili su tu i Karlos Alkaraz i Rafael Nadal koji je poznat kao strastveni navijač Real Madrida i neretko je dolazio na mečeve svog kluba (poput finala Lige šampiona u Parizu pre dve godine koje je ranije napustio).

PROČITAJTE JOŠ

Upravo je Nadal snimljen kako skače od sreće nakon što je Belingem postigao pobedonosni gol u nadoknadi i to pored prvog čoveka Evrolige Dejana Bodiroge.

Nadal je bio u društvu oca i sestre, a odmah do starijeg Španca je sedeo i Bodiroga.

Bivši reprezentativac Srbije je ostao da sedi, iako je gotovo čitava loža skočila na noge, a u jednom trenutku je i odmahnuo rukom.

I dok je Nadal skakao od sreće zbog gola, Bodiroga je samo odmahnuo rukom kao da želi da kaže „kakva majstorija“.

Bodiroga je bio prvak Evrope sa Barselonom kada je tim vodio Svetislav Pešić, ali je tokom karijere nastupao i za Real sa kojim je 1997. godine osvojio Saporta kup.

BONUS VIDEO Poen a la Nadal

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare