Dragan Stojković Piksi Euro 2024 Srbija vs Danska Foto:Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a postavili smo pitanje da li je vreme za promene.

Da li Dragan Stojković Piksi treba da ostane selektor? Da li je vreme za promene u savezu? Da li je problem u igračima?

Pročitajte još

To su pitanja kojima su se bavili naši čitaoci i pratioci na društvenim mrežama.

Srbija je završila kao poslednja u grupi C sa samo dva boda. Slovenija i Danska su imale po tri a Engleska je završila sa pet.

„Ne bi trebalo da se menja selektor nego rukovođstvo FSS-a. I selektor treba da ima da ima slobodu da odstrani svakog ko pomisli da je iznad ostalih i ko da sebi za pravo da postavlja bilo kakve ultimatume, pa makar bio i kapiten“, glasi jedan od komentara.

Drugi pratilac i čitalac smatra da je do promena trebalo da dođe još odavno.

„Vreme za promene je bilo odmah posle Katara.Trebalo se pozdraviti sa selektorom,ali i sa nekoliko reprezentativaca.Tadic, Sergej, pa mozda i Mitrovic su mogli lagano u penziju. Svaka cast na ranijim igrama, ali vreme gazi sve. Realno,nismo trebali ni da budemo u Kataru (setite se nepriznatog gola Ronalda), a igrom ni sada u Nemackoj“.

Jedna čitateljka je kratko poručila:

„Naravno, velike promene“.

Bilo je reči i o igračima.

„U igračima ima toliko potencijala, ali ništa od toga jer ne igraju zajedno i taktika je predaleko od evropskih velikana“.

Jedan pratilac smatra da je trebalo da u reprezentaciji bude mesta za Dejana Joveljića, koji nastupa u američkoj MLS ligi u dresu Los Anđeles Galaksija

„Piksi je samo možda mogao da pozove Joveljića. Daje golove u Americi, u ništa slabijoj ligi od one u kojoj igraju Mitrovića i Milinković-Savića“.

Ostaje da se vidi da li će doći do nekih promena.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare