Foto: AP Photo/Hussein Malla

Namera ili slučajnost?

FIFA je u ponedeljak dodelila nagrade za najboje u protekloh godini, a prema očekivanju je ona otišla u ruke Lionela Mesija koji je sa Argentinom postao prvak sveta.

Tokom trajanja ceremenojie na velikom video bimu se vrteo promotivni sport na kojem su bili prikazani svi prethodni dobitnici nagrada, a među njima je bio i petostruki osvajač Kristijano Ronaldo.

PROČITAJTE JOŠ

To ne bi bilo toliko neobično, da u tom videu Ronaldo nije prikazan dok sedi na klupi za rezerve ekipe Al Nasr.

Naravno, odmah je reagovala njegova armija navijača, koja je u brojnim komentarima na društvenim mrežama napala FIFA. Doduše, ne samo oni, već i mnogi neutralni ljubitelji fudbala koji su pratili prenos iz Pariza.

„Opet nisu poštovalii Ronalda, ovo nije prvi put“ i „Nije dobro što FIFA ovako ne poštuje legendu svetskog fudbala“, samo su neki od komentara.

Činjenica je da je 2022. bila teška godina za Ronalda, razišao se sa Mančester junajtedom posle žestokog intervjua, zatim doživeo razočarenje u reprezentaciju Portugala kada je ispao od Maroka u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i konačno otišao da igra u Saudijskoj Arabiji, u nedostatku bilo kakve ponude najjačih evropskih klubova.

Međutim, mnogi će reći da je FIFA mogla drugačije.

BONUS VIDEO Novi het-trik Kristijana Ronalda za jedno poluvreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar