Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar nije održao konferenciju za štampu posle utakmice sa TSC-om.

Zvezda i TSC su remizirali 1:1 u zaostalom meču osmog kola Superlige na stadionu „Rajko Mitić“. Taj remi je teško pao strategu crveno-belih svesnom da večiti rival Partizan sve više beži na tabeli Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga novinari ni sat i po vremena posle utakmice nisu dočekali Bahara na konferenciji za štampu. Toliko je vremena držao sastanak sa igračima koji će morati da nađu način da izađu iz krize.

Objasnio je da se ne oseća dobro, pa nije odgovarao na pitanja. U međuvremenu smo dobili potvrdu da uprava kluba veruje u svog trenera i da ima njenu punu podršku.

Navijači okupljeni na severnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ u sredu uveče imali su nešto drugačije viđenje situacije.

Oni su Baharu posle utakmice vikali: „Barak Bahar žuti karton“ i izrekli mu „javnu opomenu“, nezadovoljni činjenicom da je njihov klub upisao dva poraza i remi, dok je Partizan u seriji pobeda i drži prvo mesto tabele.

Bahar je posle meča kratko sumirao utiske rekavši da navijači „nisu zadovoljni jer Zvezda nije pobedila, a morala je to da uradi“.

„Do samog kraja meča smo kontrolisali utakmicu. Iz jednog napada smo primili gol. Radili smo veoma naporno kako bismo trijumfovali na večerašnjoj utakmici. To je fudbal, ovo je težak trenutak za nas. Neophodno je da budemo efikasniji“, istakao je Bahar za klupski sajt i dodao da je svestan kako je Zvezda „izgubila mnogo bodova na ovom meču“.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana bili uz klub u Ubu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar