Božićna, 12. epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Još jedna praznični „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić i proslavljeni košarkaš Vladimir Kuzmanović, zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Centralna tema bio je, naravno, četvrti večiti derbi u Evroligi, posle kojeg je međusobni učinak 2-2. I Crvena zvezda i Partizan su duel dočekali osokoljeni pobedama na startu duplog kola, ali…

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je postala prva ekipa koja je pobedila Fenerbahče na njihovom terenu ove sezone, Partizan je odradio posao protiv Asvela i u crveno-beloj Areni nije bio ni bleda senka ovosezonske ekipe.

Šta je najviše odlučilo, ko je oduševio, a ko razočarao, šta bi bilo da su ušle trojke Džejlina Smita ili Kevina Pantera na devet razlike za Zvezdu u finišu?

Mića i Kuzma su do detalja analizirali sve što su priredili večiti i objasnili kako je četa Janisa Sferopula odigrala savršenih 35 minuta košarke, dok odgovor na pitanje zašto su crno-beli bili neočekivano loši nije imao ni njihov trener Željko Obradović.

Prisetili su se Berić i Kuzmanović i košarke od pre 20 godina, čuvenih duela Partizana i BFC Beočina, odnosno titula Budućnosti kada je Kuzma branio boje Podgoričana uz urnebesnu anegdotu sa finala 2000. kada su avioni hitno doleteli u Beograd.

Kada je reč o sadašnjosti, pričali smo i o sjajnoj atmosferi sa derbija, Rokasu Giedraitisu na „četvorci“, Frediju Gilespiju, faulovima i vaspitanju, nedostajanju Zeka Ledeja i Alekse Avramovića, šta fali Tristanu Vukčeviću i zašto se Miloš Teodosić baca naglavačke…

Miroslav Mića Berić, Vladimir Kuzmanović i Nebojša Todorović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Naravno, dotakli smo se i novog duplog kola, drugog uzastopnog, i šta sve večite čeka u paklenom i nemilosrdnom evroligaškom ritmu. Partizan u utorak od 18.30 gostuje Fenerbahčeu, dok Zvezda istog dana od 20.30 ide na noge Asvelu. Crveno-beli dva dana kasnije u istom terminu igraju u Milanu, a Partizan će u petak, takođe od 20.30, dočekati Makabi u Areni.

Još mnogo zanimljivih priča bićete u prilici da saznate večeras od 20 časova u još jednoj prazničnoj epizodi na Nova.rs, a ekipa podcasta „Pick and roll“ želi vam srećne novogodišnje i božićne praznike, da vas prate zdravlja, sreća i ljubav, i da još više uživate u najboljim košarkaškim pričama.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Novogodišnji „Pick and roll“ s Mićom Berićem: O deci i igračkama treba da se priča, Topića čeka raketa za svemir

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar