Foto: Nova.rs; Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova.rs vam je spremila još nešto novo za vreme utakmica večitih u Evroligi

Već ste navikli da Nova.rs ide u korak s vremenom i da donosi brojne novitete čitaocima, ali i gledaocima.

Zato smo pred košarkaški večiti derbi, prvi ovosezonski u Evroligi, uradili nešto što pre toga nije viđeno, uz više od tri sata praćenja utakmice ekskluzivno i uživo zajedno sa Miroslavom Mićom Berićem u beogradskoj Areni.

Uživo smo bili na istom mesto i u četvrtak uveče kada je Crvena zvezda dočekala Bajern, na isti način smo ispratili jako bitan trijumf za srpskog prvaka, a sada nastavljamo dalje.

PROČITAJTE JOŠ

Legenda srpske košarke i ekipa Nova.rs javiće se uživo iz Beograda uoči Partizanovog gostovanja Baskoniji (petak, 20.30). Bićete u prilici da čujete šta Mića Berić ima da kaže u najavi tog duela, komentar na poluvremenu, ali i analizu u našem studiju odmah po završetku utakmice.

Njegov domaćin i ovaj put biće novinar sportske rubrike našeg portala Dušan Marković.

Posle „Pick and roll“ podcasta koji vas čeka svakog ponedeljka od 20 časova na našem portalu, donosimo vam drugačiji način praćenja utakmica večitih u Evroligi.

To znači da ćete na isti način moći do kraja sezone u Evroligi da uživate u svim utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, kod kuće iz Arene, ali i prilikom gostovanja uz posebne analize i komentare uživo na Nova.rs.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar