Partizan gostovanjem Baskoniji završava 6. kolo Evrolige (petak, 20.30), a u Vitoriju je stigao na krilima dve pobede protiv večitog rivala.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Crno-beli su slavili protiv Crvene zvezde i u evroligaškom derbiju, kao i četiri dana kasnije u ABA ligi, pa u odličnom raspoloženju jure treću pobedu u eliti.

Trijumf na strani je ono što pravi razliku u borbi za viši plasman, a Željko Obradović će, sa svojim izabranicima, naspram sebe imati dobro poznatog rivala.

PROČITAJTE JOŠ

Na klupi Baskonije opet je Duško Ivanović, i u klub koji je vodio čak tri puta vratio se samo nekoliko dana posle otkaza u Zvezdi sa kojom je imao loš početak sezone.

U dresu španskog tima su, između ostalih, i bivši igrači Partizana – Vanja Marinković i Kodi Miler-Mekintajer, za koga Miroslav Berić i Predrag Drobnjak u našem podcastu „Pick and roll“ nisu imali baš pohvalne reči.

„Oni su pod ogromnim pritiskom rezultata i mogu najbolju utakmicu sezone da odigraju upravo protiv Partizana. Imaju i Hauarda, nisu loš tim i ne može baš Partizan da bude favorit u Vitoriji“, smatra Berić.

Koji to igrač Baskonije nije baš omiljen među saigračima i šta su još domaćin Berić i njegov gost Predrag Drobnjak govorili možete da pogledate u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

„Pick and roll“ svakog ponedeljka na Nova.rs

Foto: Nova.rs

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

„Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen svemu navedenom, a vaš domaćin je Miroslav Mića Berić, sa kojim ćemo se družiti do kraja ove sezone.

I ne samo on, već će mu društvo na Nova.rs praviti i brojni gosti, legende igre pod obručima. Sudar dva vaša omiljena kluba sada sa parketa širimo i u naš studio.

Kako su prošli večiti, šta su uradili srpski igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog vrteće se u podcastu na našem portalu svakog ponedeljka od 20 časova.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar