Duško Ivanović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Donedavno je radio u Crvenoj zvezdi, ali ne sa ovakvim narativom...

Duško Ivanović se vratio u Baskoniju nakon što je dobio otkaz u Crvenoj zvezdi, a nasledio je Đoana Penjarole koji je smenjen.

PROČITAJTE JOŠ

Igra sudbine je htela da protiv Partizana ne vodi Crvenu zvezdu, već samo sedam dana kasnije Baskoniju.

Biće mu to povratnički debi od 20.30 u šestkom kolu Evrolige.

Ivanović je najpre govorio o tome kako mu izgleda tim koji sada vodi.

„Svi igrači su motivisani. To je put koji moramo da pratimo, da budemo strpljivi i da verujemo u sebe. Igrači to razumeju i nadam se da mogu da odigraju dobru utakmicu. Moraćemo da pokažemo intenzitet, da se borimo za svaku loptu i pokažemo karakter koji je Baskonija oduvek imala“, rekao je Ivanović.

Zatim je sa mnogo poštovanja govorio o Partizanu.

„Da bismo pobedili moraćemo da odigramo dobru odbranu protiv jednog od timova sa najboljim ofanzivnim talentom u Evropi. Moraćemo to da radimo jako dobro i da budemo strpljivi u napadu. Vrlo dobro se međusobno poznajemo. To je tim sa dosta talenta koji igra intenzivnu odbranu. Težak rival, to je tim koji je prošle godine morao da bude na Fajnal-foru“, završio je Ivanović i pokazao time koliko ceni radi Željka Obradovića.

Po dolasku u Španiju dobio je i pojačanje – Krisa Čioza.

„Nadam se da može da doprinese. I on je motivisan i biće sa timom. Odradio je samo dva treninga, ali sam uveren da će nam pomoći“, završio je novi-stari trener Baskonije.

BONUS VIDEO Rokas Gedraitis: Duško Ivanović je uvek direktan, a to mi se dopada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare