"Pick and roll" sa Miroslavom Berićem se vratio posle kraće pauze i spremni smo za drugu sezonu na Nova.rs.

Nije mnogo prošlo bez nas, i ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„. Nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

Kako su prošli večiti, šta su uradili naši igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog opet ćemo vrteti na našem portalu.

PROČITAJTE JOŠ

Vaš omiljeni podcast imali ste priliku da pratite i letos tokom košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama, u nešto izmenjenom izdanju. Vrteli su PnR naš domaćin Miroslav Berić i Nebojša Todorovića, zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs, i u Lilu i u Parizu, na putu sjajnih partija reprezentacije Srbije do bronzane medalje.

Sada se u istom sastavu vraćamo klupskim obavezama i Evroligi, u kojoj ćemo i ove sezone imati dva naša kluba. Večiti su bili i tema prve epizode druge sezone, uz osvrt na fenomenalno reprezentativno leto.

Legendarni Mića Berić uželeo se podcasta i nastavili smo gde smo stali. Pričali smo kratko o olimpijskoj bronzi „orlova“, ali i onome što je usledilo u reprezentativnoj košarci, a glavna tema je bila kako izgledaju Partizan i Zvezda, odnosno sa kakvim timovima će igrati u sezoni 2024/2025.

Sve to i još mnogo toga čeka vas večeras u standardnom terminu od 20 časova na portalu Nova.rs, „Pick and roll“ je opet tu, to znači da će opet biti i sjajnih gostiju, ali i nekih noviteta i iznenađenja, a vi nam šaljite pohvale, kritike i pišite nam u komentarima ispod teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar