Druga epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Sportski podcast kakav ste čekali krenuo je na Nova.rs, a posle premijere, u specijalnom terminu i sa posebnim gostom pred vama je i druga epizoda.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu u susret duelu Partizana i Crvene zvezde u okviru ABA lige (20.00), takođe u Areni, a u našem studiju bili su domaćin Miroslav Mića Berić i prvi gost, Predrag Drobnjak, njegov veliki prijatelj i bivši as.

PROČITAJTE JOŠ

Četiri dana ranije na istom mestu odigran je večiti derbi u Evroligi i crno-beli su posle sjajne utakmice slavili sa 88:86. Bio je to i prvi ovosezonski okršaj večitih rivala…

A, šta vas sve čeka večeras u drugoj epizodi? Fokus je bio na derbiju, onom okončanom, a pričali smo i o ovom večerašnjem… Šta je obeležilo kolo u Evroligi, šta nas čeka u narednom kada Zvezda dočekuje Bajern (četvrtak, 18.30) a Partizan gostuje Baskoniji (petak, 20.30)?

Ko od njih veruje (i dalje) u Miloša Teodosića i zašto bi uvek njemu dao da rešava neizvesne završnice? Čime je to Željko Obradović iznenadio crveno-bele, a kako i zašto ih je šokirao Džoel Bolomboj?

Otkrio je Drobnjak i koja dva detalja su presudila u prvom ovosezonskom večitom derbiju. Pričali su Mića i on o mnogo toga zanimljivog – o trenerima koji bi voleli da imaju od 15 do 18 igrača na raspolaganju, evocirali su uspomene na dane u Vitoriji i Istanbulu, ali i poručili šta misle o potencijalnom proširenju Evrolige i ulasku kluba iz Dubaija.

Mići Beriću je ovaj put društvo pravio proslavljeni as Peđa Drobnjak, zato pogledajte ili poslušajte kako su vrteli „Pick and roll“ zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 1