Svetsko prvenstvo bilo je turnir karijere za Nikolu Milutinova, vratio se u Olimpijakos i vidi se koliko je nedostajao Evroligi, ali i ona njemu.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Isto misli i Mića Berić, žali i zbog povrede koju je doživeo sjajni srpski centar u polufinalu Mundobasketa, zbog koje je u finalu sa Nemačkom nije mogao da bude na prepoznatljivom nivou.

„Šteta… Mislim da bismo sada pričali o tome da smo svetski prvaci, ali je bilo na kraju i na jednu loptu“, prisetio se Berić dok je vrteo prvu epizodu „Pick and roll-a“.

PROČITAJTE JOŠ

Domaćin novog podcasta na Nova.rs osvrnuo se i na to da li je Nikola Milutinov dovoljno iskorišćen ili ne, odnosno da bi njegova dominacija u reketu mogla da bude još veća.

„Naravno, i njemu će biti potrebno da dokaže autoritet na terenu i kad podigne ruku da dobije loptu“, smatra, između ostalog, Mića Berić.

Dotakli smo se i toga da li centarska igra polako izumire u savremenoj košarci, ali i kada se igrači najviše sete da postoje centri.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

„Pick and roll“ svakog ponedeljka na Nova.rs

Foto: Nova.rs

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen svemu navedenom, a vaš domaćin je Miroslav Mića Berić, sa kojim ćemo se družiti do kraja ove sezone.

I ne samo on, već će mu društvo na Nova.rs praviti i brojni gosti, legende igre pod obručima. Sudar dva vaša omiljena kluba sada sa parketa širimo i u naš studio.

Kako su prošli večiti, šta su uradili srpski igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog vrteće se u podcastu na našem portalu svakog ponedeljka od 20 časova.

BONUS VIDEO Mića Berić o dolasku Sferopulosa u Crvenu zvezdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar