Crno-beli priželjkuju ishod kao prošle sezone

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Sledi prava poslastica za sve ljubitelje Evrolige, pošto se od utorka zaključno sa petkom igra duplo kolo, tokom kojeg će Crvena zvezda u Španiju, a Partizan neće mrdati iz Beograda.

Crno-beli dočekuju Monako u utorak (20.30), u 12. kolu, i Armani u četvrtak (20.30), dok crveno-beli gostuju Valensiji u sredu (20.30) i Baskoniji dva dana kasnije (20.30).

Prvi od četiri meča večitih zaredom je u Areni, gde ćemo videti i duel dvojice Obradovića, Željka i Saše, a gosti dolaze predvođeni Majkom Džejmsom, jednom od vodećih zvezda Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

„Prošle sezone je Džejms je iz dva napada dao pet poena, mirisalo mi je na 45. On uvek može da te nosi do pobede, ali i da te ‘ukanali’. Imaju najbolje fizikalije od svih ekipa, ali mislim da je Partizan u Areni pred 20.000 navijača ipak blagi favorit…“, smatra Miroslav Mića Berić, domaćin našeg podcasta „Pick and roll„.

Na tom meču je Majk Džejms šutirao 1/6 za dva poena i 1/6 trojke, te je zaustavljen na svega devet poena za 30 minuta, a crno-beli su slavili prošle sezone kod kuće sa +20 (100:80, 5. januara), pa se i sada Berić nada da gosti neće biti razigrani, iako i oni imaju „svog“ Aleksu Avramovića.

Na koga je tačno mislio i zašto, i šta je još rekao o prvoj od dve evroligaške utakmice Partizana kod kuće u samo tri dana – pogledajte u videu na vrhu teksta – a mnogo toga zanimljivog čeka vas i u sedmoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „U Monaku do juče nisu znali u kom sportu je Fajnal-for, nikad u velikom timu ne bih imao nedodirljivog Majka Džejmsa“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar