Danilo Anđušić Foto: Janko Anđelić/Nova.rs

Crno-bele čeka bitan meč.

Košarkaši Partizana se spremaju za evroligašku utakmicu sa Monakom koja je na programu u utorak (20.30) u Areni.

Danilo Anđušić smatra da njegovom timu neće da biti lako, ali je dodao da veruje u pobedu svog tima na meču 12. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

„Monako ima sjajan tim, popunjeni su na svim pozicijama, svih 12 igrača igraju ozbiljnu košarku. Dobro igraju ove sezone. Nešto su slabije ušli u sezonu, ali su uhvatili ritam. Monako je jako opasan tim, tu je Majk Džejms, koji ima neverovatnu sezonu do sada. Mislim da trenutno igra najbolju košarku u odnosu na poslednjih nekoliko godina. Neće da bude lako, ali verujem da uz našu dobru igru, koncentraciju i fokus možemo da dođemo do pobede, to je naš cilj“, rekao je Anđušić.

On je zbog lakše povrede kolena propustio meč sa FMP-om u regionalnoj ABA ligi.

„Verujem da ću sutra da budem spreman. Odmorio sam dva dana da bih bio spreman za meč sa Monakom, a imao sam i terapije“, dodao je Anđušić.

Kapiten Partizana Kevin Panter izjavio je da „crno-beli“ žele pobedu protiv Monaka.

„Naša želja je da pobedimo. Kako? Tako što ćemo igrati snažno, držati se plana i igrati hrabro. Dobro se osećam, zdrav sam. Da nije tako, ne bih bio ovde. Sa kolenom je sve u redu“, istakao je Panter.

On je podsetio da je prijatelj sa najboljim košarkašem Monaka Majkom Džejmsom. „On je moj brat! Volim ga! Igra dobro već godinama“, dodao je Panter.


Sve mečeve Evrolige/Evrokupa gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Efekat Tristana Vukčevića na igru Partizana: „Ne postoji centar u Evropi sa takvim potencijalom“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar